dinsdag 8 april 2008

kalender atelier 2008

maandag 28 april - dinsdag 29 april - woensdag 30 april

telkens van 10h00 tot +/- 18h00

De beschikbare tijd om dit jaar aan stoelen te werken is dit jaar veel korter dan vorig jaar waar we vier weken lang een aantal dagen per week hadden. Aan degenen die hier willen komen hun stoel maken stel ik dan ook voor dat ze eventueel al een stoel ter beschikking hebben op dat moment, en ook dat ze al een idee hebben wat er mee te doen, dat bespaart veel tijd.
Dit jaar heb ik ook minder verf en materiaal ter beschikking, dus wat je mee kan brengen voor het project ... verfborstels ...
Wat heb ik wel : de ruimte in mijn atelier, machines ter beschikking om te zagen, boren, schuren ... , koffie en thee en appelsap van eigen boomgaard, en s’middags hapjes zoals hummus en olijven ...
Er staan nog een aantal stoelen bij Hélène die kunnen bewerkt worden, maar die worden misschien binnenkort naar hier gebracht, je kan hier contact opnemen daarover (via comments of op hildA.de.schutter@skynet.be)

De stoelen moeten af zijn vóór 8 juni, de limiet om de lijst van de werken vast te leggen voor de kunstroute. Alles wat nadien binnengebracht wordt staat niet op de lijst van Kunst op het Hof en is niet verzekerd.

groetjes

hildA

Geen opmerkingen: