dinsdag 11 november 2008

Terug 'thuis'

Beste allemaal,

We zijn terug geland en vollop bezig met de voorbereidingen van de activiteiten van de volgende dagen. Morgen openen we mee het Internationaal Filmfestival in Ramallah waar we samen met enkele clowns vanuit Ierland circus acts voorstellen.

Vrijdagavond wordt onze film van het cirkus getoond tijdens het filmfestival en op 26 november geven we onze mobiele circus voorstelling in Ramallah. Druk druk als altijd dus. En daarnaast verder werken aan alle afspraken die we maakten in Europa. Maar we zijn niet te stoppen.

Verder is er vandaag de commemoratie van de dood van Yasser Arafat. Dat is al 4 jaar geleden ondertussen. De regio is behoorlijk veranderd sindsdien. Maar de situatie voor het Palestijne volk is er enkel maar uitzichtelozer op geworden. De injecties aan hoop en toekomst verhalen blijven meer dan levensnoodzakelijk. De dagdagelijkse invallen, arrestaties, blocages van toevoer van de meest noodzakelijke grondstoffen in Gaza, het getrouwtrek, de afspraken die niets opleveren voor de gewone Palestijn, het is allemaal weer dagelijks brood hier.

We denken met veel warmte terug aan ons bezoek aan Nederland!


Groetjes van Shadi en Jessika



Geen opmerkingen: